0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

 

Levering

 

   We hebben een goede kennis van scheepvaartroutes en kies de handige scheepvaart weg die de levering sneller maakt. Gezien de verre scheepvaart, Wij bieden 6 verzendkosten manieren: DHL, FedEx, UPS, TNT en Air Mail.

    
Voordat uw bestelling wordt geleverd, hebben wij om uw bestelling te verwerken en al je items door middel van haar strenge kwaliteitscontrole testen. Hierdoor totale levertijd is verschillend van de scheepvaart tijd alleen.

    
De totale levertijd = Levertijd + Verwerkingstijd

    
We meestal het verwerken van bestellingen binnen 24 uur, maar in sommige gevallen kan het tot 48 uur duren. Om te berekenen wanneer u uw bestelling ontvangt, moet u de verwerkingstijd, alsmede de scheepvaart tijd om uw land (zie de landen levertijd hier) te overwegen. Bijvoorbeeld, als u in Nieuw-Zeeland woont uw totale levertijd zal 2 dagen verwerking + 3-8 dagen verschepen, zodat u kunt verwachten om uw bestelling te ontvangen in 5-10 werkdagen nadat u het hebt geplaatst.

    
Leveringen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad. Als we een probleem met uw bestelling zoals onbeschikbaarheid van een artikel zullen wij u te bellen. Als u niet beschikbaar bent sturen wij u een e-mail te vertellen welke maatregelen we nemen te sturen. Sommige van onze levering methoden maken volledige spoor van uw zending vanaf verzending tot geleverd en ondertekend door u. We maken gebruik van een aantal dragers om de levering veilig te stellen voor jou. Onze kosten om je te dekken alle port, verpakking en verzekering tot de waarde van de goederen die u koopt.

    
Heeft u naar mijn land?

    
Wij leveren aan bijna alle landen ter wereld.

    
Uw huidige scheepvaart bestemming wordt getoond aan de onderkant van de website als je op een mobiel apparaat en in de rechterbovenhoek als u een groter scherm.

    
Kan ik het verzendadres te wijzigen?

    
Voor bestellingen online geplaatst doen we bieden de mogelijkheid om te verzenden naar een ander adres dan naar het factuuradres. Echter, om veiligheidsredenen, deze dienst is discretionair. Wij behouden ons het recht voor om enkel naar het factuuradres, of om details met onze klanten te controleren voordat verzending naar een ander adres. Als je een fout hebt gemaakt met uw het verschepen informatie kunt u contact met ons direct met behulp van de onderstaande gegevens in en wij zullen proberen om deze te wijzigen. Bestellingen die via de telefoon moet worden verzonden naar het factuuradres. Als de bestelling al ons magazijn heeft verlaten, dan is het afleveradres kan niet worden gewijzigd.

    
Wat koeriers gebruikt u voor de scheepvaart?

    
We maken gebruik van DPD voor al onze orders, met inbegrip van zaterdag gegarandeerde levering te sturen.

    
FedEx en DPD worden gebruikt om alle internationale bestellingen te verzenden.

    
Wij behouden ons het recht voor om inzicht te gebruiken in omstandigheden waarin het zinvoller om een ​​alternatieve levering methode te gebruiken.