0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

 

 

Exchange & Return

   We willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop

    
Gelieve het zo spoedig mogelijk na ontvangst en alsjeblieft niet te openen. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, dan zijn we blij om te ruilen of een terugbetaling is onderworpen aan deze terugkeerbeleid. Gratis 30-dagen trial. Wij sturen u een vervanging of volledige terugbetaling.

     
Hoe kan ik een artikel terug in Nederland

    
1. Vul in de terugkeer vorm en print Antwoordnummer label.

    
2. Bereid veilig statement. Inclusief originele verpakking zo veel mogelijk.

    
3. Neem het postkantoor en vraag om een ​​certificaat van de terbeschikkingstelling.

    
4. Uw rendement zal worden verwerkt en zal een vervanging of een terugbetaling worden uitgegeven.

    
TERUGSTUURBELEID

    
Neem contact met ons op als u een item wilt wijzigen in een grootte of een andere kleur en zal blij zijn om een ​​vervangend product te houden voor u.

     
Alle items moeten worden teruggestuurd in perfecte staat en niet gebruikt - met de labels er nog aan om kleding en schoenendozen in dezelfde staat waarin zij werden ontvangen.

    
Artikelen reeds vergoed is de verantwoordelijkheid van de klant, totdat door ons ontvangen - wordt aanbevolen voor uw eigen veiligheid kunt u een bezorgservice die wordt gegarandeerd door de totale waarde van de goederen en geeft ook bewijs van levering te gebruiken.

    
Zorg ervoor dat alle informatie die nodig is om uw rendement moet de sloten zich onder andere te verwerken - zijn naam, adres, ordernummer, de reden voor de terugkeer en vervanging van een product besteld.

 

    
Herroepingsrecht

    
Je hebt een wettelijk recht om de bestelling te annuleren op basis van overeenkomsten met consumenten (informatie, deletie en bijbehorende kosten) Regulations 2013. Bezoek ons ​​recht om de pagina te annuleren voor meer informatie.

 

    
Het beleid voor terugbetaling

    
Voor de aflossing van de gehele bestelling of annuleringen ontvangen binnen 14 dagen vanaf de dag na de levering van de bestelling vereist, zullen wij de betaling terug te betalen, inclusief de kosten van verpakking en verzending (behalve voor de extra kosten die ontstaan ​​indien verkozen type anders dan de levering de minst dure vorm van standaard levering door ons aangeboden). Koper is verantwoordelijk voor het retourneren van de items van de bestelling kosten.

    
Voor de gedeeltelijke terugbetaling van de ontvangen binnen 14 dagen vanaf de dag na de bevalling bestelling, zullen we de kosten van de bestelling producten terugbetalen. verpakkings- en verzendkosten zijn niet terugbetaald. Koper is verantwoordelijk voor het retourneren van de items van de bestelling kosten.

 

    
Werkwijze

    
Om een ​​bestelling op basis van overeenkomsten met consumenten (informatie, deletie en bijbehorende kosten) Regulations 2013. Klik hier voor meer informatie annuleren.

    
Om een ​​verzoek om teruggaaf indienen via deze website, dan kunt u inloggen op uw account, ga naar '' integrale opdrachten, klikt u op 'Back De producten' next over de zaak, vul het formulier in en klik op 'Verzenden claim. "Als alternatief, bel of e-mail met uw ordernummer, die graag terug te keren en waarom u wilt het terug.

    
Dan een e-mail ontvangt u met uw verklaring van ID en instructies over hoe op het verzoek van items terug te keren van ons.

    
Wij zijn het eens met u om een ​​terugbetaling, vervangen of ruilen het item op basis van beschikbaarheid.

    
Gelieve dan items terug te keren naar ons zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop u uw terugkeer aanvraag te communiceren. We raden het gebruik van een methode van opnemen of verificatie en mailen locatie met voldoende verzekeringsdekking voor gepubliceerde waarde.

    
Na ontvangst van het pakket, dat bepaalt of het item de terugkeer aanvaardbaar is volgens ons beleid.

    
Na ontvangst van de geretourneerde goederen, sturen wij u een bevestigings e-mail en uw terugbetaling zal binnen 7 dagen worden verwerkt.

    
Restitutie zal worden geretourneerd in dezelfde betaalmiddel gebruikt voor de eerste transactie. Het kan een paar extra werkdagen voor het bankwezen en de credit card te nemen om de fondsen te crediteren op uw rekening met een creditcard of bankrekening, zodra we de teruggave hebben verwerkt.

   
Als het artikel niet acceptabel is, dan komen we naar u terug met een verklaring van de redenen voor zijn terugkeer.